Ilmoita puremasta – eläimet

Keräämme tällä kyselyly lomakkeella maantieteellistä paikkatietoa siitä missä lemmikki- tai kotieläimesi on joutunut kyyn puremaksi sekä tapahtumahetkeen että paranemiseen liittyvää tietoa. Olemme myös kiinnostuneita myrkyttömistä puremista ja näihin liittyen kuulisimme mielellämme miten ja mihin nojaten diagnoosiin oli päädytty.

Pyydämme täyttämään tähdellä merkatut kohdat, jotta saatte lähetettyä viestin. Toivomme lisäksi saavamme teiltä kopion sairauskertomuksesta. Tapausraportoinnin varmentamiseksi voitte lähettää sen joko Puremakysely c/o Toni Beckman, Vähähämeenkatu 10 A 5, 20500 Turku tai skannattuna kyy.kysely@gmail.com

Keräämämme aineisto tulee tutkimuskäyttöön sekä purema paikkatietojensa suhteen tarvittaessa kaupunkien ja kuntien kaavoitus-, viheryksikkö- tai ympäristönsuojelu viranomaisille.

Lähettämienne tietojen osalta noudatamme potilastietolakia.

  • :
  • Määritä tässä lähin osoite, jossa tai jonka vieressä kyseinen kyyn purema tapahtui. Alapuolella näkyvä kartta päivittyy tähän sijaintiin automaattisesti, jonka jälkeen tarkenna sijainti viemällä kartalla näkyvä punainen nuoli oikeaan kohtaan.
  • Kuvaile purematilanne ennen ja jälkeen tapahtuman sekä fyysinen puremapaikka. Kerro myös ensioireista, sekä mikäli purema osoittautui oireettomaksi.
  • Liittyikö pureman jälkeen omakohtaista ensiapua, jos niin millaista?
  • Miten paraneminen edistyi, kauanko se kesti ja seurasiko siitä myöhempiä, joko itse havaittuja tai tutkittuja terveydellisiä vaikutuksia?